Eiken parket

Houten vloeren

DutzFloors is dé specialist in eiken parket. Wij produceren al jaren kwalitatief hoogwaardig eiken parket in eigen beheer. Dit doen wij veelal naar wens van de klant, oftewel wij leveren maatwerk. Altijd voor een scherpe prijs, daar wij niet te maken hebben met tussenhandelaren.

U zoekt momenteel op:

  1. Kleur: Zwart Verwijder Dit Item
Prijs
  1. € 40,00 - € 79,99 (2)
  2. € 160,00 en meer (1)
Vloersoorten
  1. Duoplank (1)
  2. Visgraatvloeren (2)

3 Producten(s)

3 Producten(s)

Ruim aanbod aan eiken parket

Eiken parket is bij DutzFloors verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren, diktes, breedtes en bewerkingen. Wij werken altijd met eerlijk kwaliteitshout voor een duurzaam resultaat.

Je kunt ons assortiment op je gemak bekijken op onze website, maar je bent uiteraard ook van harte welkom om de eiken vloeren te bekijken in onze showroom in Heerenveen. Hier kunnen wij je voorzien van een advies op maat.

Eiken parket geproduceerd in eigen beheer

Ondanks dat wij werken met een ruime collectie vloeren, kan het gebeuren dat het juiste parket er niet tussen zit voor je. En wij weten als geen ander dat een vloer perfect moet passen. DutzFloors maakt dan ook eiken parket op maat, volledig geproduceerd in eigen beheer. Alle werkzaamheden voeren we zelf uit, van inkoop tot afwerking.

Het voordeel van productie in eigen beheer is niet alleen een vloer op maat, maar ook een voordelige vloer op maat. Omdat wij niet te maken hebben met tussenhandelaren kunnen we de prijs laag houden voor onze klanten. Een ander voordeel is dat we de vloer kunnen afstemmen op het Hollandse klimaat, wat uitzetting en krimping bij temperatuursveranderingen voorkomt.